Pasta

Martinas pasta görs av en liten pastaproducent i Kalabrien som är extremt noggrann med valet av råvaror. Mjölet  kommer från Syditalien. All pasta pressas i bronsmunstycke och har lång torktid som gör att pastan blir hårdare och behåller en kärna efter kokningen.


Martina Tagliatelle al Nero di Seppia Martina Tagliatelle al Nero di Seppia
Martina Tagliatelle di peperoncino Martina Tagliatelle di peperoncino
DeCecco Bucatini no 15 DeCecco Bucatini no 15

DeCecco Bucatini no 15

35 kr
I lager.
DeCecco Spaghetti no 12 DeCecco Spaghetti no 12

DeCecco Spaghetti no 12

35 kr
I lager.
DeCecco Linguine no 7 DeCecco Linguine no 7

DeCecco Linguine no 7

35 kr
I lager.
DeCecco Orecchiette No 91 DeCecco Orecchiette No 91

DeCecco Orecchiette No 91

39 kr
I lager.
DeCecco Mafaldine No 12 DeCecco Mafaldine No 12

DeCecco Mafaldine No 12

35 kr
I lager.
DeCecco  Rigatoni No 524 DeCecco  Rigatoni No 524

DeCecco Rigatoni No 524

35 kr
I lager.
Fusilli Lunghi Bucati No 5 Fusilli Lunghi Bucati No 5
Riso No 74 Riso No 74

Riso No 74

35 kr
I lager.
Ditali Piccoli Rigati No 69 Ditali Piccoli Rigati No 69
Alfabeto No173 Alfabeto No173

Alfabeto No173

35 kr
I lager.
Fregula Sarda 500 gr Fregula Sarda 500 gr

Fregula Sarda 500 gr

59 kr
I lager.
Polenta Istantanea Polenta Istantanea

Polenta Istantanea

35 kr
I lager.

Många pastaformat har en historia i hur de kom till och vad de serveras till. Vi arbetar med att lägga till dessa små historier/ anekdoter i texten under de olika pastaformaten.