Pasta

Martinas pasta görs av en liten pastaproducent i Kalabrien som är extremt noggrann med valet av råvaror. Mjölet  kommer från Syditalien. All pasta pressas i bronsmunstycke och har lång torktid som gör att pastan blir hårdare och behåller en kärna efter kokningen.


Fiorillo Millerighe Bio Fiorillo Millerighe Bio

Fiorillo Millerighe Bio

49 kr
I lager.
Martina Tagliatelle al Nero di Seppia Martina Tagliatelle al Nero di Seppia
Martina Tagliatelle di peperoncino Martina Tagliatelle di peperoncino
DeCecco Spaghetti no 12 DeCecco Spaghetti no 12

DeCecco Spaghetti no 12

35 kr
I lager.
DeCecco Bucatini no 15 DeCecco Bucatini no 15

DeCecco Bucatini no 15

35 kr
I lager.
DeCecco Linguine no 7 DeCecco Linguine no 7

DeCecco Linguine no 7

35 kr
I lager.
DeCecco Orecchiette No 91 DeCecco Orecchiette No 91

DeCecco Orecchiette No 91

39 kr
I lager.
DeCecco Mafaldine No 12 DeCecco Mafaldine No 12

DeCecco Mafaldine No 12

35 kr
I lager.
DeCecco  Rigatoni No 524 DeCecco  Rigatoni No 524

DeCecco Rigatoni No 524

35 kr
I lager.
De Cecco Lasagne All´Uovo 112 De Cecco Lasagne All´Uovo 112
Fregula Sarda 500 gr Fregula Sarda 500 gr

Fregula Sarda 500 gr

59 kr
I lager.
Barilla glutenfri spaghetti Barilla glutenfri spaghetti

Många pastaformat har en historia i hur de kom till och vad de serveras till. Vi arbetar med att lägga till dessa små historier/ anekdoter i texten under de olika pastaformaten.