Pesto Genovese

  • 65 kr

Ekologisk Pesto Genovese med basilika! När man förbereder peston att serveras med pasta värmer man först peston på svag värme i en stekpanna.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela
Artikelnummer: 160

Ekologisk Pesto Genovese med basilika!

När man förbereder peston att serveras med pasta värmer man först peston på svag värme i en stekpanna. Häll först olivolja i stekpannan tillsätt peston och värm på svag värme. Tillsätt därefter den inte helt färdigkokta pastan, rör runt och tillsätt lite av vattnet (ca 3-5 msk) pastan har kokt i. Slunga pastan i peston ordentligt (spadellare) och dra några drag med svartpepparkvarnen på pastablandningen. 

Ingredienser: Basilikapreparation (Basilika (46%i slutprodukten, solrosolja, salt), solrosolja, extra virgin olivolja, CASHWENÖTTER, Parmigiano Reggiano-ost (MJÖLK, salt, löpe), pecorino-ost (MJÖLK, salt, löpe), salt, pinjenötter, vitlök